Draadstaal ~ Said als Taxichauffeur + Tekst

Geweldige sketch van Jeroen als Said bij de taxi. Ik zit nu bijna twaalf jaar op de taxi rijden, twaalf jaar. T’is hier zoveel dingen meegemaakt. Ontzettend leuke, gezellige mensen mensen kwamen altijd vroeger naast me zitten, hier gewoon gezellig kletsen: Hé Said, hoe is het, lekker weer, waarom ben hoe is het met je vrouw, gewoon gezellig. Van nu laatste tijd mensen gaan altijd achterin zitten nooit meer kletsen nooit meer iets zeggen als je zegt hoe gaat het zeggen ze niks, gaan ze via de spiegel, gaan ze praten. En dan praat ik terüg, dan gaan ze zo praten op mijn hoofd, denk ik nou dan ga ik zo praten, gaan ze weer via de spiegel. 2/3 maand geleden, ik telefoon gaat, eh iemand belt mij ophalen bij discotheek. Ik heen rijden s’nachts midden net wakker ik dacht gaan zoeken waar ’t is, meisje naar buiten blonde meisje en eeeh stapt in met lolly. Ik zeg GEEN LOLLY in die auto. Wordt eh plakkerig kleef alles onder, schone auto wil ik houden. Kom rijden zoeken ik zeg waar is het, waar is die plek waar jij woont? ja nee nee nee hier vlakbij. Ik dacht dit klopt niet eh diep. Zegt ze: Hier is het , hier STOP! Dus ik stop midden op de trambaan. Ik zeg waarom hier waar woon jij? Woon jij bij de tramhuisje zei ik nog heh. Nee nee t’is hier, ik pak wel geld zegt ze, pakt die lolly legt op die dashboard! llolly. Ik zeg ben jij gek geworden wat doe je? Ik zeg nog zo: houd lolly in mond. Hier, dit was helemaal vies, helemaal plakken ik heb van die doekjes snoetepoets doekjes schoon

Dit bericht is geplaatst in Auto onderhoud met de tags , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Draadstaal ~ Said als Taxichauffeur + Tekst

  1. dombo122332 schreef:

    hahahahaaha GEWELDIG!

  2. iRawr666 schreef:

    2 boet XD !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*