Slachten van een aangereden haas

Woensdagavond om 23.30 uur reed ik tussen Anjum en Paesens een jonge haas aan. Verblind door de koplampen rende hij precies de verkeerde kant op, tegen de bumper van de auto aan. Toen ik gekeerd was zag ik hem nog even spartelen op de weg, maar voor ik erbij was was hij al dood. De volgende morgen heeft Jan hem vakkundig geslacht.

Dit bericht is geplaatst in Auto onderhoud met de tags , . Bookmark de permalink.

6 Reacties op Slachten van een aangereden haas

 1. Kapiteinmajid schreef:

  en dat eten jullie ook nog op ??

 2. MaartenIrene schreef:

  Eindelijk een duidelijke video van het slachten van een haas door een kenner.

 3. foxbow15 schreef:

  @Kapiteinmajid

  waarom niet…. je bent pas dom als je het niet doet :S

 4. bkvanteeffelen schreef:

  Mooi filmpje! Goed om te zien waar het eten vandaan komt, en hoe het bereid wordt. Vakkundigheid van de snijdende man is fascinerend. Alleen al het idee dat men met zoveel zorg met het vlees bezig is doet de haas beter smaken.

  Hier kunnen de fastfood-liefhebbers nog wat van leren!

 5. PokemonPowerGirl13 schreef:

  Dan begraaf je die dode haas toch? Stelletje gekken!

  Dit filmpje heeft wel aan mij laten zien dat al mocht ik ooit een mens aanrijden en die dood zou gaan dat ik het mens mooi aan katten en honden kan voeren! ik hoef het niet, want ik eet alleen vegetarisch.

 6. harmjandeman schreef:

  Ja kom, we gaan die haas begraven! Dat is pas nutteloos….

  Ik soe seze, netsjes slachte hjer! En dat er maar goed smakke hat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*