Tragus piercing – larissa

op 15-01-2009 die avond tegen 8 uur werd ik opgehaalt door jessica en haar moeder en haar zus , toen gingen we in de auto naar nieuw-amsterdam voor een tragus piercing (zoals dat heet) en toen we er aindelijk waren was er nog iemand voor ons in tatoo en piercing shop carolien ,,,die kreeg een grote wesp op de arm getatoueert en toen zaten wij in gwn tattoo boekjes te kijken voor de lol ik kreeg al spannig en begon al te trillen en jessica werd ook nerveus en begon angst te krijgen op een gegeven moment kwam er zo’n vrouw (carolien zelf) om te zeggen wie is het volgende slagtoffer …? en toen zei ik jaa doe mij maar anders zag ik jessica eerst pijn leiden en moest ik daarna ohmijngod dat wou ik egt niet ,,dus ik liep naar zo’n leren stoel toe nou dus toen ging ik daarop zitten en begon ze tegen mij te praten ik verstond de helft neit door de zenuwen en haar accent en dus ging ik lekker rustig zitten en meete ze mijn oor op en ontsmette ze em (nu filmt jessica pas) carolien vertelde toen dat ik gewoon kalm moest blijfen en ik keek nog om mij heen ik had al een stipje op mijn oor ,,0:19 op et filmpje ik moest mijn haar nar achteren doen en jessica filmde dat xD,,0:24 ze leggde mij achterover voor beter zicht dus ik moest plat gaan liggen ,,0:32 ik lag languit 0:35 ik moest opzij kijken andes kon ze niks zien 0:39 ze zegt tegen mij dat ze niks gaat vertellen over wat ze allemaal gaat doen in mijn oor omdat ik anders van streek kon raken ofsoo als je goed luisterd hoor je dat

Dit bericht is geplaatst in Auto onderhoud met de tags , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

3 Reacties op Tragus piercing – larissa

  1. Vinnykartboy schreef:

    pijnlijk

  2. jeszz123 schreef:

    dat deed soo pijnnn mjonkieeeeeeee:O

  3. Moosje90 schreef:

    D’r zit al een gaatje in tog?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*